Kral Nokia Forumları - Cep için Bedava Symbian Java Oyunlar Temalar Programlar Videolar Melodiler - oyunu, programı, teması, videosu, oyunları, programları, temaları, videoları ...  

Geri Git   Kral Nokia Forumları - Cep için Bedava Symbian Java Oyunlar Temalar Programlar Videolar Melodiler - oyunu, programı, teması, videosu, oyunları, programları, temaları, videoları ... > Kral Nokia Genel > Forum Hakkında

Yanıtla

Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 08-17-2007, 08:40 PM   #1
Deja-Vu

Deja-Vu kullanıcısının avatarı

Profil Bilgileri
Yer : İzmiR
Telefonum : 6630
Teşekkür Bilgileri Ettiği Teşekkür: 33
Aldığı Teşekkür: 5,908
İtibar Gücü: 2500 Deja-Vu has a reputation beyond reputeDeja-Vu has a reputation beyond reputeDeja-Vu has a reputation beyond reputeDeja-Vu has a reputation beyond reputeDeja-Vu has a reputation beyond reputeDeja-Vu has a reputation beyond reputeDeja-Vu has a reputation beyond reputeDeja-Vu has a reputation beyond reputeDeja-Vu has a reputation beyond reputeDeja-Vu has a reputation beyond reputeDeja-Vu has a reputation beyond repute
Varsayılan Rapidshare'den Nasıl Dosya İndirilir [Resimli Anlatım]

Arkadaşlar altta resimli bi şekilde anlattım buyrun bakın anlamazsanız yazıylada yazarım.Hadi Kolay Gelsin..

Deja-Vu is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Deja-Vu Kullanıcısına bu mesajı için 9 üye teşekkür etti:
asbkşa (11-17-2007), berkay_kul (11-30-2007), cadde41 (12-14-2007), ccoy24 (12-01-2007), dj_togepi (04-28-2008), HERO (05-20-2008), hevval (10-10-2007), ozgursari_1 (03-31-2008), yakısıklı lord (06-16-2008)
Eski 09-29-2007, 10:28 AM   #2
serkancinar

Profil Bilgileri
Telefonum : nokia 5300
Teşekkür Bilgileri Ettiği Teşekkür: 0
Aldığı Teşekkür: 14
İtibar Gücü: 82 serkancinar will become famous soon enoughserkancinar will become famous soon enoughserkancinar will become famous soon enough
Varsayılan Cevap : Rapidshare'den Nasıl Dosya İndirilir [Resimli Anlatım]

abi sunu bi yazıyla yaz ne olur
serkancinar is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
serkancinar Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler:
berkay_kul (11-30-2007)
Eski 09-29-2007, 02:08 PM   #3
Black Angel

Black Angel kullanıcısının avatarı

Profil Bilgileri
Yer : Nerde İstersem
Telefonum : N73+W580i
Teşekkür Bilgileri Ettiği Teşekkür: 22
Aldığı Teşekkür: 2,670
İtibar Gücü: 1510 Black Angel has a reputation beyond reputeBlack Angel has a reputation beyond reputeBlack Angel has a reputation beyond reputeBlack Angel has a reputation beyond reputeBlack Angel has a reputation beyond reputeBlack Angel has a reputation beyond reputeBlack Angel has a reputation beyond reputeBlack Angel has a reputation beyond reputeBlack Angel has a reputation beyond reputeBlack Angel has a reputation beyond reputeBlack Angel has a reputation beyond repute
Black Angel kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla

Abicim Sen Neresini Anlamadın Ona Göre Anlamadığın Yeri Yazıya Ekleriz ?
Black Angel is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Black Angel Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler:
berkay_kul (11-30-2007)
Eski 10-15-2007, 03:57 PM   #4
hakan_06_60

Profil Bilgileri
Telefonum : NOKİA 6600
Teşekkür Bilgileri Ettiği Teşekkür: 5
Aldığı Teşekkür: 5
İtibar Gücü: 76 hakan_06_60 will become famous soon enoughhakan_06_60 will become famous soon enough

abi bide yazıyla yazarmısın
hakan_06_60 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
hakan_06_60 Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler:
berkay_kul (11-30-2007)
Eski 11-04-2007, 01:51 AM   #5
sinarit

Profil Bilgileri
Telefonum : Nokia N73
1 Mesajına 2 Kere Teşekkür Edildi
İtibar Gücü: 74 sinarit will become famous soon enoughsinarit will become famous soon enough

Şaka mı bu ya annamayan var mı cidden? Kardeş sana da helal olsun derviş misin mübarek...
sinarit is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
sinarit Kullanıcısına bu mesajı için 2 üye teşekkür etti:
asbkşa (11-17-2007), berkay_kul (11-30-2007)
Eski 12-21-2007, 03:15 AM   #6
pishkopat

pishkopat kullanıcısının avatarı

Profil Bilgileri
Telefonum : Nokia 6600
Teşekkür Bilgileri Ettiği Teşekkür: 2
Aldığı Teşekkür: 3
İtibar Gücü: 70 pishkopat will become famous soon enoughpishkopat will become famous soon enough

RESIMLI ANLATIMIN HARICINDE YAZILI ANLATIM

Rapidden dosya indirmek oldukça basit.
Rapid Linkinee tıkladığımızda bizi kendi sayfasına yönlendiriyo
1. ADIM: bu sayfada sağ alt köşede bulunan Premium (Ücretli) - FREE (bedava) butonuna basıyoruz.
2. ADIM: Download - Ticked Reserved Please wait: 49 (saniye sunucu yoğunluğuna göre değişmekte olup kimi zaman 0.9 şeklinde yazar ve yavaş yavaş iner 0.8 - 0.7 sabırla beklemenizi öneririm.

3. ADIM: Saniye bittiğinde sunucuların listesi çıkar ve sistemin kendi belirlediği sunucu işaretli olduğunu görüyoruz. Ve hemen bir altta da 4 haneli güvenlik kodu yazmakta. O kodu yan tarafa dikkatlice bakarak yazınız ve ENTER'a basarak yada Download'a basarak indirme işlemini yapabilirsiniz.

En dip Not: Eğer güvenlik kodunu girdikten sonra download a veya enter a bastığınızda indirme işlemi başlamadıysa, karşınızda Wrong security code please re-tray şeklinde bir yazı görürseniz sayfayı yenileyerek tekrar sürenin bitmesini ve güvenlik kodunu girme aşamasını tekrar yapmanız gerekmektedir. Ama lütfenDİKKATLİ bir şekilde kodu yazın yanlış yazarsanız indiremezsiniz.

Sanırım oldukça açıklayıcı olmuştur kolay gelsin.
pishkopat is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
pishkopat Kullanıcısına bu mesajı için 2 üye teşekkür etti:
Deja-Vu (12-21-2007), kamikazedip (01-02-2008)
Eski 02-04-2008, 09:12 AM   #7
orontez_okcb

Profil Bilgileri
Telefonum : nokia 6600
Teşekkür Bilgileri Ettiği Teşekkür: 54
Aldığı Teşekkür: 22
İtibar Gücü: 98 orontez_okcb is just really niceorontez_okcb is just really niceorontez_okcb is just really niceorontez_okcb is just really niceorontez_okcb is just really niceorontez_okcb is just really nice

krds simdi ii oku.linkin uzerine tıkladın ya seni rapidshare ye yoneltti.en altta free yazio uzerine tek tıkla.sonra 0.5-1.2 gibi zaman sureleri var 0.0 olana kadar bekle.fazla surmez zaten.sonra ortada sıfre ve sıfre yazılacak yer var.oraya yaz sıfreyi sonra entere bas.sonrada kaydedecegin yeri isaretle.dosya paket klasor halinde inerse sag tıkla buraya cıkart de tmm olur bukadar.
Eski 04-19-2008, 04:01 PM   #8
unkown

Profil Bilgileri
Telefonum : n70
Aldığı Teşekkür: 7
İtibar Gücü: 64 unkown will become famous soon enoughunkown will become famous soon enough

Kardeş Ii Güzel Anlatmişin şimdi Rabidshare Kod Yerine Siğmiyo Yazdiğimiz Eskiden Oluyodu şimdi Olmuya Yardim!!!!!!!
unkown is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-19-2008, 04:02 PM   #9
The Doctor

Profil Bilgileri
Yer : KONYA-AKŞEHİR
Telefonum : Nokia 7610
Teşekkür Bilgileri Ettiği Teşekkür: 53
Aldığı Teşekkür: 1,807
İtibar Gücü: 0 The Doctor has a reputation beyond reputeThe Doctor has a reputation beyond reputeThe Doctor has a reputation beyond reputeThe Doctor has a reputation beyond reputeThe Doctor has a reputation beyond reputeThe Doctor has a reputation beyond reputeThe Doctor has a reputation beyond reputeThe Doctor has a reputation beyond reputeThe Doctor has a reputation beyond reputeThe Doctor has a reputation beyond reputeThe Doctor has a reputation beyond repute
The Doctor kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla Send a message via Skype™ to The Doctor

Alıntı:
unkown tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Kardeş Ii Güzel Anlatmişin şimdi Rabidshare Kod Yerine Siğmiyo Yazdiğimiz Eskiden Oluyodu şimdi Olmuya Yardim!!!!!!!
Kardeş kodlar çıkmıyo mu ?? Onu mu demek istiyosun
The Doctor is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-20-2008, 08:41 AM   #10
unkown

Profil Bilgileri
Telefonum : n70
Aldığı Teşekkür: 7
İtibar Gücü: 64 unkown will become famous soon enoughunkown will become famous soon enough

kodlar çıkıo ama yazcağamız boşluğa sığmıyo
unkown is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları